Vyhledávání


Kontakt

ubytovna hajirna@seznam.cz
Englišova 1207/4
Opava


00420 776 723 240

E-mail: ubytovani-opava@seznam.cz

Jak se k ubytovně dostanete?

12.01.2014 17:34

 

Hledáte-li levné ubytování v Opavě a okolí Ostravy a jedete-li ze směru od Slavkova(Olomouce), pojedete po Olomoucké ulici, dojedete k prodejně Lídl, odbočte vpravo před vlakovým mostem a asi po 200m odbočte vlevo.. Před viaduktem  po levé straně uvidíte vyšší činžovní dům - Zde se nachází apartmány - jste u cíle!

 

 Hledáte-li ubytovnu v Opavě a přijíždíte ze směru od Hradce nad Moravicí(Fulneku), před městem přejedete železniční přejezd, poté budete mít po pravé straně čerpací stanici Benzina. Vjedete na most a hned za mostem odbočíte doleva. Pojedete 200m rovně po hlavní, projedete křižovatku a za ní budete mít po levé straně stanici Policie. Stále pojedete rovně a odbočíte vlevo. Projedete pod viaduktem(železniční most)a po pravé straně uvidíte vyšší činžovní dům. Zde se nachází  ubytovna Opava Hajírna - jste u cíle!

 

Hledáte-li ubytování v Moravskoslezském krají a přijíždíte ze směru od Bruntálu, Krnova, vjedete do Opavy, pojedete stále rovně po ulici Krnovská. Pojedete až k centru, a odbočíte vpravo-směrem na Olomouc. Pojedete po Olomoucké ulici, dojedete k prodějně Lídl,kde odbočíte doleva.Na dálší odbočce doleva po 10m přímo před viaduktem je levné ubytování . Jste u cíle!

Hledáte-li ubytování v Opavě a přijíždíte ze směru od Hlučína(Kravař) vjedete do Opavy a jedete stále rovně po hlavní po Ratibořské ulici. Na světelné křižovatce jedete stále rovně, na další opět rovně a na další světelné křižovatce odbočíte vlevo. Pojedete do mírného kopečku asi 200 m, vlevo minete park, silně se zatáčí doprava a  vjedete do levého odbočovacího pruhu. Na další (již nesvětelné ) křižovatce zabočíte vpravo na ulici Roosveltova. Pojedete rovně, přejedete malou křižovatku, odbočku vpravo a na další křižovatce odbočíte vpravo na ulici Husova. Pojeďte asi 200 m, minete dvě odbočky vpravo a  hned zabočíte vlevo. Projedete pod viaduktem po pravé straně budete mít ubytování v soukromí činžovního domu.. To je ubytování Opava Hajírna - Jste u cíle!

Informace pro Opavany: Z Olomoucké ulice, přes Husovu ulici, zabočíte vpravo směrem k viaduktu na Englišové ulici. Za viaduktem je po pravé straně starší činžovní dům, vchod ze dvora !


ript>